icon_email icon_phone icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för deltagande.

1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlande kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt i marknadföringssyften. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 2 nedan.

2. Ansvarig för tävlingen är: Enefit AB, Forumvägen 14, 131 53 Nacka - Mail: info@enefit.se - Tel: 0770 22 20 70

3. För att delta i tävling måste du bo i Sverige och vara över 18 år samt acceptera reglerna för tävlingen. En identifierad individ kan endast delta i tävlingen en gång. Om någon anmäler fler tävlingsbidrag eller antas ha anmält fler tävlingsbidrag har arrangören rätt att stryka bidrag från utlottningen.

4. Vinnarna/vinnaren utses genom slumpvis dragning.

5. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.

6. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn samt ort publiceras på internet. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

7. Anställda vid Enefit AB eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

8. Enefit AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Enefit AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävling.Därför ska du välja Enefit

Enkelt

Hos oss är det ovanligt enkelt att välja avtal för din el. Bestäm dig bara för ett av tre smarta alternativ: rörligt, fast eller familj. Alla är lätta att hålla koll på och att avsluta. Våra rörliga alternativ har inga bindningstider!

Tryggt

Du som byter till Enefit slipper dyra anvisningspriser eller tillsvidareavtal. Våra medarbetare har arbetat i branschen i mer än 20 år. Vi har djup kunskap över vad människor förväntar sig av sitt elföretag och har alltid konkurrenskraftiga priser.

Smart och grönt

När du byter till Enefit får du alltid 100% grön, ursprungsmärkt el. Du följer på ett smart sätt din förbrukning av el och dina kostnader via vår app. Dessutom får du en enkel och lättläst faktura där du smidigt kan betala både via swish, traditionella inbetalningar eller en one-click-lösning (en smartare sorts autogiro).

Och lite roligare

Vi vill vara en okomplicerad leverantör av el som ger dig och din familj unika mervärden. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners tagit fram ett antal smarta och energigivande erbjudanden som våra kunder löpande får ta del av. Ett exempel är biljetter till olika föreställningar eller events. Det kan också handla om resor eller hotellövernattningar.