icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_bulb icon_piggy icon_select icon_chatbot icon_loader icon_family icon_price icon_green icon_price icon_time icon_chat icon_portfolio icon_flexible icon_loader icon_email icon_phone

Vi vill revolutionera elmarknaden

Vår vision är att vara kundens bästa vän genom att erbjuda enkla, smarta, trygga och värdefulla tjänster och lösningar inom energiområdet.

Enefits fokus i Sverige

Vi är här för att hjälpa företag och familjer att arbeta smartare med sin elanvändning. Vi ska erbjuda enkla och trygga elavtal och smarta digitala verktyg som ger våra kunder kontroll över energiförbrukningen.

Vi vill också hjälpa familjer att fylla på sin personliga energi. El kan användas till vardagliga saker som att tända en lampa eller sätta på en spis – men el kan också möjliggöra intressen och hobbies. Tack vare Enefits samarbetspartners får du som kund del av värdefulla erbjudanden som skänker familjen glädje antingen genom den el som nyttjas eller som på annat sätt ger extra energi.

Innovation inom e-service

Enefit ägs av den estniska statens elbolag, Eesti Energia, som varit en viktig del av det vi idag kallar e-Estonia. Estland var ett av de första länderna i världen att digitalisera avläsning av el – och idag kan så gott som allt göras online. Nästa steg för e-Estonia blir att erbjuda majoriteten av alla e-tjänster via mobilapplikationer. Dit har inget annat land i världen kommit.

Vårt digitala arv är en del av vårt DNA. Vi tror starkt på digitaliseringens möjligheter att underlätta människans vardag. Vi tror också på dess möjligheter att bidra till smartare elanvändning och tittar ständigt på nya innovationer och samarbeten som kan göra slutanvändaren till en smartare elkonsument.

Nu vill vi revolutionera även den svenska elmarknaden genom vår erfarenhet och innovationskraft inom e-service; till nytta för såväl företag och konsumenter som till vår gemensamma miljö.


Om Enefit

Enefit tillhör den estniska statliga energikoncernen Eesti Energia och är den största energiproducenten i Estland och Baltikum som består av mer än 20 företag och sysselsätter cirka 5800 personer. Vi finns idag i Estland, Lettland, Litauen, Polen, Finland och Sverige.

Möt Jonas, vd på Enefit

"Jag har varit i energibranschen sedan jag började som management trainee efter mina studier vid Lunds universitet. Under min karriär har jag jobbat i stora och små företag i över 20 år och erfarenheterna har gett mig djup kunskap om vad människor förväntar sig av ett elföretag. Jag är också en stolt far till fyra barn och vet hur viktigt det är för just barnfamiljer att hålla ner sina elkostnader. Med Enefit får jag möjlighet att erbjuda familjer som min egen ett smart sätt att handla och konsumera el. Det känns väldigt inspirerande!"

Nyheter

Här kan du läsa vår blogg och ta del av våra senaste nyheter.

Om oss

Vi är här för att hjälpa företag och familjer att arbeta smartare med sin elanvändning.

Kontakt

Frågor? Vi ser fram emot att höra av dig!