icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left

Enefit inleder samarbete med Anna Sahlene

7/09 2018

Så dålig koll har vi på elförbrukningen

Estländska elhandelsföretaget Enefit lanserades på den svenska marknaden i april i år. Utöver el erbjuder Enefit olika mervärden särskilt riktade mot barnfamiljer. För att uppmärksamma sina erbjudanden har Enefit inlett samarbete med Anna Sahlene som varumärkes ambassadör på den svenska marknaden.

Enefit lanserades i april på den svenska marknaden. Det estländska elhandelsföretaget, som ägs av den estniska statens elbolag Eesti Energia, arbetar på konsumentsidan mot att erbjuda enkla, smarta och trygga elavtal samt anpassade mervärden för familjer.

Som ett första steg för att nå ut med sitt erbjudande har Enefit inlett ett samarbete med Anna Sahlene, som nu är varumärkets ambassadör på den svenska marknaden.

- Vi är väldigt glada över att få samarbeta med en av Sveriges mest kända artister. Enefits vision är att vara familjens bästa energivän och genom att samarbetet med Anna Sahlene vill vi ge energi till alla som kämpar för att förverkliga sina kreativa drömmar, säger Jonas Lindelöf, vd på Enefit i Sverige.

Eesti Energia är Estlands största företag och en del av elbörsen Nord Pool. Eesti Energias mål är att växa som elhandelsbolag och tjänsteföretag i Östersjöregionen. Förutom till Sverige och Finland, har Eesti Energia expanderat söderut till Lettland, Litauen och Polen, men vänder sig där endast till företagsmarknaden.


För mer information, kontakta:
Alexander Bernhard, Marknadschef Enefit
alexander.bernhard@enefit.se
Tel: +46 70 575 2965