icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_bulb icon_piggy icon_select icon_chatbot icon_family icon_green icon_price icon_time icon_chat icon_portfolio icon_flexible icon_loader icon_email icon_phone
Tio enkla sätt att sänka din elräkning

Tio enkla sätt att sänka din elräkning

07/8 2018

Det mest effektiva sättet att sänka sina elkostnader är i många fall att se över leverantörsavtalen, byta till en mer energisnål maskinpark eller att byta uppvärmningssystem helt. Men mycket kan också göras med hjälp av små förändringar i vardagen.

Så undviker du elavtalsfällan

Så undviker du elavtalsfällan

21/6 2017

Det bästa sättet att undvika onödigt höga elkostnader är att göra ett aktivt avtalsval. Gör du inte det kommer du automatiskt att tilldelas ett så kallat anvisningsavtal, eller tillsvidareavtal som det också heter. Anvisningsavtalet påminner om ett vanligt rörligt avtal men har ett avsevärt mycket högre påslag än det rörliga. Idag sitter över en halv miljon svenskar på ett anvisninsgavtal, helt i onödan*.

Enefit utmanar svenska energimarknaden

Enefit utmanar svenska energimarknaden

17/4 2017

Nu satsar en av världens mest sofistikerade e-nationer på den svenska elmarknaden. Enefits vision är att erbjuda smarta energilösningar och starka kundupplevelser som underlättar kundernas vardag. I Sverige fokuserar man på familjer och företag genom att erbjuda digitala lösningar och kundanpassade avtal som effektiviserar deras elanvändning.

Eesti Energia gör entré på svenska och finska energimarknaden

Eesti Energia gör entré på svenska och finska energimarknaden

22/9 2017

Estniska statens ägda energiföretag, Eesti Energia förbereder sig för att starta försäljning av förnybar el i Sverige och Finland. Försäljningsstart i Sverige planeras till i början av 2018 till företags- och privatmarknaden under varumärket Enefit.

Nyheter

Här kan du läsa vår blogg och ta del av våra senaste nyheter.

Om oss

Vi är här för att hjälpa företag och familjer att arbeta smartare med sin elanvändning.

Kontakt

Frågor? Vi ser fram emot att höra av dig!