icon_emailicon_phoneicon_facebookicon_twittericon_linkedinicon_youtubeicon_xicon_bulbicon_selecticon_familyicon_price

Nationaldags Galoppen

Tävla med Enefit

Var med i utlottningen av VIP-biljetter för din familj till Nationaldagsgaloppen!

Nu lottar vi ut biljetter till den omåttligt populära Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm den 6/6.

Det enda som krävs av dig är att du fyller i anmälningsformuläret nedan och klickar på "skicka".

Tävlingen avgörs den 5/6 och vinnaren meddelas via mail.

Därför ska du välja Enefit

Enkelt

Hos oss är det ovanligt enkelt att välja avtal för din el. Bestäm dig bara för ett av tre smarta alternativ: rörligt, fast eller familj. Alla är lätta att hålla koll på och att avsluta. Våra rörliga alternativ har inga bindningstider!

Tryggt

Du som byter till Enefit slipper dyra anvisningspriser eller tillsvidareavtal. Våra medarbetare har arbetat i branschen i mer än 20 år. Vi har djup kunskap över vad människor förväntar sig av sitt elföretag och har alltid konkurrenskraftiga priser.

Smart och grönt

När du byter till Enefit får du alltid 100% grön, ursprungsmärkt el. Du följer på ett smart sätt din förbrukning av el och dina kostnader via vår app. Dessutom får du en enkel och lättläst faktura där du smidigt kan betala både via swish, traditionella inbetalningar eller en one-click-lösning (en smartare sorts autogiro).

Och lite roligare

Vi vill vara en okomplicerad leverantör av el som ger dig och din familj unika mervärden. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners tagit fram ett antal smarta och energigivande erbjudanden som våra kunder löpande får ta del av. Ett exempel är biljetter till olika föreställningar eller events. Det kan också handla om resor eller hotellövernattningar.