icon_emailicon_phoneicon_facebookicon_twittericon_linkedinicon_youtubeicon_xicon_bulbicon_selecticon_familyicon_price

Välj Enefit och få vårt smarta elpris!

Elpris Stockholm

Elpriset för dig i Stockholm?

Vill du förbättra ditt elpris utan att få massor av krångligheter och långa uppsägningstider? Enefit vill göra det enkelt för alla stockholmare att välja en trygg leverantör med smarta erbjudanden.

Vårt mål är att ge dig ett bra elpris samtidigt som vi levererar enkla, smarta, trygga tjänster inom energiförbrukning. Byt elleverantör idag!.


Hos Enefit är det:


Enklare

Det är enkelt att vara kund hos Enefit. Välj bara mellan tre smarta sätt att få sitt elpris: rörligt, fast eller familj.

Våra avtal är lätta att förstå, följa och avsluta.

De rörliga elpriserna har inga bindningstider och alla alternativ tål att jämföras.

Tryggare

Välj Enefit så slipper du automatiskt överprisade anvisningsavtal eller tillsvidarepriser.

Tecknar du ett avtal online så får du en prisgaranti som gör dig extra avslappnad. Inte nog med det!

Enefit har lång erfarenhet av att leverera el. Vi är ett tryggt, väletablerat bolag som ägs av den estniska staten och vår leverans av el sträcker sig genom hela Europa.


Smartare

Välj Enefit som ditt elbolag för att helt undantagslöst få 100% grön och ursprungsmärkt el. Med vår app så kan du på ett ovanligt smart sätt följa din elförbrukning och hur det påverkar dina kostnader.

Själva betalningen då?

Den är givetvis minst lika smidig – använd vår dynamiska faktura och välj därefter mellan swish, traditionella inbetalningar eller en one-click-lösning (en smartare typ av autogiro).

Och många fler fina förmåner


Vi ger alla som bor i Stockholm fler mervärden. Tillsammans med olika samarbetspartners tar vi löpande fram smarta, enkla och energigivande erbjudanden till våra kunder.
Bra elpris i Stockholm – Byt till Enefit

Erbjudandet gäller även för dig som bor i/på (om ditt område inte finns med, hör av dig till oss!)


Rätt elpris för dig? Välj ett av våra avtal

Gör ett smart val redan idag, byt elleverantör till Enefit. Välj bara mellan.


Fastprisvtal

Här kan du kan enkelt kontrollera och planera kostnaden eftersom du betalar ett fast pris i 12–36 månader. Förbrukningen kan variera, men ditt kilowattpris är alltid det samma. Ett tryggt och stabilt alternativ som ger dig kontroll..

Mer info

Rörligt Avtal

Rörligt elpris väljer du som vill ha möjlighet att utnyttja svängningar på elmarknaden till din fördel. Du får tillgång till de absolut lägsta priserna, men måste också vara införstådd med att prisökningar kan komma – om marknadspriset svänger upp.

Mer info

Familjeavtal

För familjer är det extra viktigt att ha koll på månadsekonomin och att undvika oväntade utgifter. Familjeavtalet försäkrar er mot vinterns höga elpriser eftersom priset är fast från december till mars – men går över till spotpris från april till november när elpriset brukar vara lägst.

Mer info

Vår ambassadör – Sahlene

Anna Sahlene är en välkänd och uppskattad svensk artist som också är Enefits ambassadör.

Menar ni att jag har betalat för mycket för min el och att min tidigare leverantör visste om det? Utan att säga till? Jag hade ingen aning om att anvisningspriser var tillåtna! Det känns tryggt att ha en leverantör som inte jobbar med sådant. Dessutom har jag gjort ett smart och viktigt val, eftersom jag får 100% grön el.

Detta tycker våra kunder

Läs vad våra kunder tycker om oss.

Proffsigt bemötande och enkelt att byta!.
Äntligen en elleverantör där jag förstår fakturan!.
Fick ner mina kostnader med 30% – jag är helnöjd!.
Jag gillar appen!.
Förr la jag ner mycket energi på min elleverantör, nu flyter allt på smidigt.