icon_emailicon_phoneicon_facebookicon_twittericon_linkedinicon_youtubeicon_xicon_bulbicon_selecticon_familyicon_price

Söker du på el i Stockholm och prisvärd?

Jämför och byt till ENEFIT!

El Stockholm

Letar du efter en smartare och ärligare elleverantör?

El är inte lätt att förstå eller att byta, men oavsett om du vill välja eller byta leverantör av el så kan du känna dig trygg hos Enefit.

Vårt mål är att göra det enkelt för alla stockholmare att byta bolag och få sin el från ett smartare alternativ.

Vi vill vara stadens bästa elbolag, tack vare enkla, smarta, trygga och värdefulla tjänster kring el och energiförbrukning

Jämför oss gärna!


Därför ska du välja Enefit


Enkelt

Hos oss är det ovanligt enkelt att välja avtal för din el. Bestäm dig bara för ett av tre smarta alternativ: rörligt, fast eller familj

Alla är lätta att hålla koll på och att avsluta. Våra rörliga alternativ har inga bindningstider och våra priser är alltid konkurrenskraftiga!

Smart

När du byter till Enefit så får du alltid 100% grön, ursprungsmärkt el. Du följer på ett smart sätt din förbrukning av el och dina kostnader via vår app.

Dessutom får du en enkel och lättläst faktura där du smidigt kan betala både via swish, traditionella inbetalningar eller en one-click-lösning (en smartare sorts autogiro).


Tryggt

Du som byter till Enefit slipper dyra anvisningspriser eller tillsvidareavtal. Vi lämnar en prisgaranti när du väljer att teckna din el online.

Enefit är ett etablerat elbolag som ägs av den estniska staten och levererar idag el till hela Europa.

Värdefullt – du får bland annat ett extra barnbidrag

Vi vill ge dig som bor i Stockholm möjligheten att välja en okomplicerad leverantör av el som ger dig och din familj unika mervärden.

Vi har tillsammans med våra samarbetspartners tagit fram ett antal smarta och energigivande erbjudanden.Byt leverantör av el i Stockholm

Erbjudandet gäller även för dig som bor i/på (om ditt område inte finns med, hör av dig till oss!)


Enefits elavtal

Det är enkelt att både välja och byta leverantör av el till Enefit.


Fast pris

Det här är det enklaste sättet att planera och kontrollera dina elutgifter på. Du betalar ett fast pris i 12–36 månader för din el, där kilowattpriset är detsamma varje månad. Ett tryggt och stabilt alternativ.

Mer info

Rörligt

Med det rörliga avtalet så varierar ditt pris på el med marknadspriset – du har chans till de allra lägsta priserna, men måste också vara beredd på de högre

Mer info

Familjeavtal

Med familjeavtalet ser du till att familjen slipper vinterns toppar i elpriset. Hur då? Jo, ditt elpris är fast från december till mars. Under resten av året, då priserna vanligen är lägre, får du istället rörligt elpris.

Mer info

Vår ambassadör – Sahlene

Anna Sahlene är en välkänd och uppskattad svensk artist som också är Enefits ambassadör.

För mig var det ett lätt beslut att samarbeta med Enefit. De har ärliga, bra priser och det är enkelt att förstå fakturan. Dessutom är det smart – med 100% grön el!

Detta tycker våra kunder

Läs vad våra kunder tycker om oss.

Proffsigt bemötande och enkelt att byta!.
Äntligen en elleverantör där jag förstår fakturan!.
Fick ner mina kostnader med 30% – jag är helnöjd!.
Jag gillar appen!.
Förr la jag ner mycket energi på min elleverantör, nu flyter allt på smidigt.